Grupputveckling och matupplevelse i en skön blandning

Föreställ dig ett kort besök i Skottland eller Wales. Vid backarna runt Häckebergasjön får du och ditt team ta del av en annorlunda och helt unik gruppövning i kombination med en smakfull lokalproducerad lunch tillagad på plats i hagen med utsikt över sjön och de vackra omgivningarna.

Under fårvallningen kommer ni att få testa er förmåga att lösa problem, lägga upp strategier och följa dem. Gruppens kommunikativa förmåga sätts på prov och parallellerna till yrkeslivet blir tydlig för de flesta. Mellan övningarna gör vi korta reflektioner med fokus på hur ni lyckades och vad ni kan lära er av det.
Pernilla från Smakupplevelser i Skåne serverar i samband med fårvallningen en riklig och smakfull, varm lunch i det gröna med mat och dryck från lokala producenter. Vi dukar upp i hagen med utsikt över vackra Häckebergasjön och Romeleåsens toppar. Lunchen kan antingen vara starten på er upplevelse eller avslutningen av en givande dag.
Under drygt tre timmar njuter vi av att vara nära naturen, provar på unika och utmanande övningar med fårflocken som arbetsmaterial och äter Skånskt. Efter dagen tar ni med er en varm och genuin känsla av lyckat teamarbete och är mätta och belåtna.

Får&food gör jag i samarbete med Pernilla Lindeberg från Smakuplevelser i Skåne. För prisuppgift skicka ett mail till marianne@time2learn.se